Ússz velünk!

NEONHAL hivatalos csatornák:
keresztény rock, keresztény zene keresztény rock, keresztény zene keresztény rock, keresztény zene keresztény rock, keresztény zene

A Neonhal dalait ingyen is hallgathatod, de nem ingyen készülnek. Támogass Minket, hogy mindenkihez eljussunk! (Görgess lejjebb!)

Ők rendszeresen Velünk úsznak:
Borostyán Produkció, Debreceni Evangélikus Egyházközség, Szólj Be a Papnak!, Varga Tamás (Brownhand)

Támogasd a Neonhal zenekart!

Hogy tudom ingyen támogatni a Neonhal zenekart?

Ha szeretnéd nyomon követni a zenekart, természetes, hogy lájkolsz minket Facebook-on, Instagram-on, hallgatsz minket Youtube-on, Spotify-on! Ám ha Te magad is megosztod a bejegyzéseinket vagy továbbajánlod a Facebook oldalunkat akkor azzal sokat segítesz, hogy minél több emberhez eljussunk.

Hogy tudom anyagilag támogatni a Neonhal zenekart?

>>> Vásárolj jegyet a koncertjeinkre!
>>> Banki átutalással:
Nagy Tamás Imre MKB Banknál vezetett 10300002-10441057-49010011 számú bankszámlájára. Kérünk, hogy a megjegyzéshez feltétlenül írd oda, hogy „Neonhal támogatás” és, ha szeretnéd, hogy felvegyük veled a kapcsolatot, akkor az email címed!
>>> Banki átutalással külföldről:
IBAN: MKKBHUHB, Swift kód: 4454103000021044105749010011 (MKB Bank székhelye, amennyiben szükséges: 1056 Budapest, Váci u.38.)
>>> PayPal-al: neonhalzenekar@gmail.com
(Bármilyen átutaláskor, így PayPal utaláskor is meg tudod adni az email címed a Közlemény – Notes – mezőben, csak ekkor tudunk Neked hírlevelet küldeni.)

Mire akarjátok használni a pénzt?

A Neonhal dalait szeretnénk stúdióban felvenni és videoklippel megtámogatva közzé tenni. Nemrég kerültek felvételre az Írd az égre! és a Még nem az a reggel című dalaink, ezeken kívül két dalt készítünk elő (999 lépés és Éneklek Neki).

Mennyi pénzre van szükségetek?

A felvételek elkészítése stúdióban zajlik, amelynek költsége dalonként 40.000 HUF
A videoklipek elkészítését eddig Varga Tamás barátunk ingyen csinálta, de szeretnénk honorálni ezt Neki a továbbiakban és promócióra is kell költenünk, hogy ne csak a fióknak dolgozzunk és minél több emberhez eljuttathassuk az üzenetünket, ez dalonként újabb 40.000 HUF.
tehát összesen dalonként 80.000 HUF-ra van szükségünk.
Amint összegyűlik az első 40, felvesszük a dalt és a további összegekből eljuttatjuk az emberekhez.

Oké, de mennyi pénzt küldjek?

A legkisebb támogatás is segít, akár 500 HUF is előrevisz minket, de 5000 HUF feletti támogatás esetén exkluzív a Neonhal összes felvételét tartalmazó pendrive-otküldünk levélben, valamint a tagok saját aláírásukkal köszönik meg a támogatásodat.

Amit nektek adok, az közérdekű adománynak számít?

Nem.

Cégként utalhatok nektek?

Igen, semmi akadálya nincs, de fontos tudnod, hogy ezzel nem csökkentheted a társasági adód alapját.

Milyen jogi szabályok vonatkoznak a támogatásra?

Ha belföldi illetőségű magánszemély a Támogató és a Támogatott is, továbbá semmiféle ellenszolgáltatás nem jár a támogatásért, akkor illetékfizetési vagy személyi jövedelamdó kötelezettség csak a Támogatott személynél merülhet fel a Támogatótól kapott éves 150 000 Ft feletti támogatás esetén. Az értékhatárt Támogatónként elkülönülten kell nézni.