Ússz velünk!

NEONHAL hivatalos csatornák:
keresztény rock, keresztény zene keresztény rock, keresztény zene keresztény rock, keresztény zene keresztény rock, keresztény zene keresztény rock, keresztény zene keresztény rock, keresztény zene

Minek kell támogatni egy zenekart? RIC$CAST megmondja!

Tudtad, hogy ha csupán Facebook-on követsz minket, azzal rengeteg kiadványunkról lemaradsz?

Láttad már azt a 24 szórakoztató videót, amit a YouTube csatornánkra töltöttünk fel?
Két fontos dolgot szeretnénk javasolni ezzel kapcsolatban!

– Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról, akkor iratkozz fel a YouTube csatornánkra és minden alkalommal értesítést kapsz az új filmekről!
– Ha szeretnél minket jobban megismerni, akkor jelentkezz az általunk személyesen kezelt Neonhalraj Facebook csoportba, ahol a legjobb barátaink között egy VIP csapat tagja lehetsz és extra tartalmakhoz férhetsz hozzá!

Szeretnél egy különleges kiadványt, amelyen az eddigi összes dalunk szerepel?

Ehhez nem kell mást tenned, mint legalább 5000 HUF támogatást küldeni, így hozzá juthatsz a Neonhal összes felvételét tartalmazó korlátozott, 50 db-os példányszámú pendrive-hoz! (Már csak 12 db van belőle!!!)

A Neonhal dalait ingyen is hallgathatod, de nem ingyen készülnek

>>> Támogass minket anyagilag banki átutalással belföldről :
Nagy Tamás Imre MKB Banknál vezetett 10300002-10441057-49010011 számú bankszámlájára. Kérünk, hogy a megjegyzéshez feltétlenül írd oda, hogy „Neonhal támogatás” és, ha szeretnéd, hogy felvegyük veled a kapcsolatot, akkor az email címed!

>>> Támogass minket banki átutalással külföldről:
IBAN: MKKBHUHB, Swift kód: 4454103000021044105749010011 (MKB Bank székhelye, amennyiben szükséges: 1056 Budapest, Váci u.38.)

>> Támogass minket PayPal-al: neonhalzenekar@gmail.com
(Bármilyen átutaláskor, így PayPal utaláskor is meg tudod adni az email címed a Közlemény – Notes – mezőben, csak ekkor tudunk Neked hírlevelet küldeni.)

Mire akarjátok használni a pénzt?

A Neonhal dalait szeretnénk stúdióban felvenni, videoklippel megtámogatva közzé tenni és promótálni. 2020-ban debütáltak az Írd az égre! és a Még nem az a reggel című dalaink klipjei és a Szikra Projekt támogatásával 5 dalt (999 lépés, Tudom, mivel tartoztam, Többé sehová nélküled, Csak Hozzád, Aki hallja, adja át) sikerült rögzítenünk.

Mennyi pénzre van szükségetek?

Egyenlőre nincs konkrét kitűzött cél. Amennyiben több jön össze, akkor jobb minőségű tartalmakat és nagyobb felhajtást tudunk csinálni!

Oké, de mennyi pénzt küldjek?

A legkisebb támogatás is segít, akár 500 HUF is előrevisz minket, de – ahogy fentebb írtuk – 5000 HUF feletti támogatás esetén exkluzív, a Neonhal összes felvételét tartalmazó pendrive-ot küldünk levélben, valamint a tagok saját aláírásukkal köszönik meg a támogatásodat!

Amit nektek adok, az közérdekű adománynak számít?

Nem.

Cégként utalhatok nektek?

Igen, semmi akadálya nincs, de fontos tudnod, hogy ezzel nem csökkentheted a társasági adód alapját.

Milyen jogi szabályok vonatkoznak a támogatásra?

Ha belföldi illetőségű magánszemély a Támogató és a Támogatott is, továbbá semmiféle ellenszolgáltatás nem jár a támogatásért, akkor illetékfizetési vagy személyi jövedelamdó kötelezettség csak a Támogatott személynél merülhet fel a Támogatótól kapott éves 150 000 Ft feletti támogatás esetén. Az értékhatárt Támogatónként elkülönülten kell nézni.

Ők rendszeresen Velünk úsznak:
Borostyán Produkció, Debreceni Evangélikus Egyházközség, Szólj Be a Papnak!, Varga Tamás (Brownhand)