6 ok, amiért ott kell lenned a Neonhal…

…2019. május 18-i Ébredj fel! – Több mint koncert jén!

1. Mert ez a buli valóban több lesz, mint egy koncert (hommage á Pink Floyd).
2. Mert ezzel egy korszak lezárul és kezdődik egy új (Christ ‘N Roll).
3. Mert ez lesz 2019 egyetlen elektromos Neonhal bulija Debrecenben.
4. Mert nyereményjátékon is részt vehetsz.
5. Mert a koncert után személyesen találkozhatsz a tagokkal és kötetlenül beszélgethetsz velük.
6. Mert a résztvételeddel támogatod a zenekart (hangfelvétel és klip).

NEONHAL hivatalos csatornák:
keresztény rock, keresztény zene keresztény rock, keresztény zene keresztény rock, keresztény zene keresztény rock, keresztény zene

1. Több mint koncert (hommage á Pink Floyd)

Tudom, milyen egy átlagos koncert: a zenekar eljátssza a dalokat, a frontember jópofa vagy elgondolkodtató szövegeket lök a dalok között, esetleg egy kis kivetítő és fény.
Ezen túllépve, május 18-án a Neonhal – mondhatni – Pink Floyd-i magasságokba repül a koncert szerkesztettségével, ugyanis az elhangzó dalokat egy többszörös történeti vázra fűzzük fel. A számok által felrajzolt ív egyrészt reggeltől estig, másrészt a világias hozzáállástól a hitig vezet. A cél érdekében Karikás Enikő, Pogácsás Petra és Szilágyi Kitti (Szent Efrém Görög Katolikus iskola tanulói) irodalmi idézeteket olvasnak fel és kivetített képek teljesítik ki az élményt.

2. Egy korszak lezárása és egy új kezdete (Christ ‘N Roll)

A Neonhal Nagy Tamás Imre egyszemélyes projektjeként indult és idáig kizárólag az általa és Csatlós Pál által megálmodott, összerakott dalokat játszottuk. Ezzel a koncerttel lezárjuk ezt a korszakot és lassan beépülnek a koncertek programjába a négyfős Neonhal általi alkotások. Nem lesznek ezek jobbak, csak mások, de nem sokkal, hiszen a fő alkotó továbbra is Nagy Tomi.
Az induló új korszakot arculatváltással jelöljük meg, és stílusmeghatározásként a Christ ‘N Roll jelzőt használjuk.
A zenekar történetéről és tagjairól itt találsz további információt!

3. 2019 egyetlen elektromos Neonhal bulija Debrecenben

Akusztikus formában felbukkanunk majd több helyen a városban 2019-ben, de elektromosan, hangosan (dobbal és torzított gitárokkal) ez lesz az egyetlen debreceni koncert az idén.
Elkövetkező fellépéseinkről ide kattintva olvashatsz!

4. Nyereményjáték

2019. április 22-től kezdődően 4 héten át az elővételes (legelső fecske, első fecske és normál elővétel) belépőt vásárlók között kisorsolunk 1-1 exkluzív, a Neonhal összes eddigi hangfelvételét tartalmazó pendrive-ot. Minél hamarabb vásárolsz, annál több esélyed van a nyereményre!

5. Személyes, kötetlen találkozás a tagokkal (a koncert után szeretetvendégség)

A műsor után a DMK emeleti előterében egy kis harapnivalóval és innivalóval várunk minden jelenlévőt. Mi is ott leszünk. Láss, kérdezz!

6. Támogatás (hangfelvétel és klip)

A Neonhal nonprofit alapon működik, a tagoknak nem származik jövedelme a zenekarból. A fellépések és támogatások alkalmával kapott pénzt a zenekarra költjük, ezek felhasználásával készültek és készülnek a zenekar hangfelvételei és videoklipjei, ahogy a legutóbb megjelent Crowder feldolgozás, az Új reményt adtál. Ez a koncert saját szervezésben zajlik így most a jegy megvásárlásával kiemelten segíted munkánk és küldetésünk véghezvitelét. Ússz az árral szemben, ússz velünk!
A bevételeink felhasználásáról bővebben itt olvashatsz!